Erik
als inspirator

"Als je geniet en plezier hebt in dat wat je doet, kan het succes of resultaat niet uitblijven"

Vanaf mijn 25e ben ik heel actief een eigen zoektocht en ontwikkeling aangegaan. Door middel van diverse coaching en trainingen in binnen- en buitenland. Maar ook door te reflecteren, mediteren, allerlei bibliografieën en boeken te lezen, ervaringen op te doen en af en toe ook door te incasseren. De laatste jaren ben ik er meer dan ooit achter gekomen, dat ik hier op aarde ben om inspiratie en liefde te delen. Overal kan ik iets delen, of dat nu in het zakenleven is, in de ontmoeting met bekenden, of met onbekenden. Het is mijn missie om liefde, positiviteit en het goede uit te dragen. Plezier hebben met elkaar is voor mij daarin heel belangrijk.

De kernwaarden in het zakenleven zijn kwaliteit en resultaat in combinatie met aandacht en plezier. Het een kan niet zonder het ander. Juist aandacht en plezier zijn zo essentieel. Iedereen heeft hier invloed op. Als je jezelf ziet als iemand die invloed kan uitoefenen, kun je dit doen op een positieve of op een minder positieve wijze. Je kiest ervoor om jouw invloed op positieve wijze uit te dragen. Dit is mijn levensfilosofie.

In 2015 heb ik, 800 km, in zes weken tijd, naar Santiago de Compostela gelopen. Dit was één van de gelukkigste perioden in mijn leven. Zes weken lang zonder email of telefoon, zes weken zonder nieuws, zes weken buiten in de natuur en zes weken bewegen in de natuur. Op dit pad heb ik allerlei mensen ontmoet. Op een gegeven moment ontmoette ik iemand die zei: “Ik heb gevonden wat ik zocht. Het leven draait om drie dingen: gezondheid, natuur en andere mensen”. Dit voelde zó goed en het klopt. Kijk eens naar alles wat wij iedere dag nastreven en denken nodig te hebben. Als dat niet voldoet aan één van die drie, dan missen we het toch ergens.

‘If you can dream it, you can do it!’