Erik
als inspirator

"Als je geniet en plezier hebt in dat wat je doet, kan het succes of resultaat niet uitblijven"

Erik is vanaf zijn 25heel actief een eigen zoektocht en ontwikkeling aangegaan. Door middel van diverse coaching en trainingen in binnen- en buitenland. Maar ook door te reflecteren, allerlei bibliografieën en boeken te lezen, ervaringen op te doen en af en toe ook door te incasseren. Waar Erik de laatste jaren meer dan ooit achter is gekomen is dat hij hier is om inspiratie en liefde te delen. Overal waar hij komt, of dat nu in het zakenleven is, in de ontmoeting met bekenden, of met onbekenden. Het is zijn missie om liefde, positiviteit en het goede uit te dragen. Plezier hebben met elkaar is voor Erik daarin heel belangrijk.

De kernwaarden in het zakenleven zijn voor Erik kwaliteit en resultaat in combinatie met aandacht en plezier. Het een kan niet zonder het ander. Voor Erik is juist aandacht en plezier zo essentieel. Erik gelooft dat iedereen invloed heeft. Als je jezelf ziet als iemand die invloed kan uitoefenen, kun je dit doen op een positieve of op een minder positieve wijze. Erik kiest ervoor om zijn invloed op positieve wijze uit te dragen.

In 2015 heeft Erik, 800 km, in zes weken tijd, naar Santiago de Compostela gelopen. Dit was één van de gelukkigste perioden in zijn leven. Zes weken lang zonder email of telefoon, zes weken zonder nieuws, zes weken buiten in de natuur en zes weken bewegen in de natuur. Erik heeft op dit pad allerlei mensen ontmoet. Op een gegeven moment ontmoette hij iemand die zei: “Ik heb gevonden wat ik zocht. Het leven draait om drie dingen: gezondheid, natuur en andere mensen”. Erik voelde zó dat dit klopte. Kijk eens naar alles wat wij iedere dag nastreven en denken nodig te hebben. Als dat niet voldoet aan één van die drie, dan missen we het toch ergens.

‘If you can dream it, you can do it!’