Referenties

Enkele reacties op Eriks lezingen & seminars

‘Het optreden van Erik was in vele opzichten indrukwekkend. Hij nam ons mee op zijn reis, wist ons te boeien en uiteindelijk was het ook moeilijk om het droog te houden! Een bijzondere ervaring die mensen bij elkaar brengt en tot nadenken aanzet. Zeer geschikt voor teamvorming.’

Martijn van der Kooij, Hoofdredacteur PW

“Ik kreeg energie van jouw inspirerende verhaal en neem de principes van succesvol samenwerken mee in mijn werk!”

Patricia Peters, Randstad

“Erik heeft de masterclass Persoonlijke Leiderschap gegeven voor onze 50 eventmanagers. Met velen eigen voorbeelden weet hij iedereen te bereiken om vooruit te kijken en te denken in mogelijkheden. Aan de hand van zijn boek ‘de 7 sleutels tot succes’ heeft hij iedereen veel inzichten gegeven, waar nog lang over nagepraat werd. Een echte aanrader!”

Annemieke Methorst, stichting DeBroekriem

“Het seminar over Succesvol Samenwerken was heel inspirerend en zeer energie gevend. Erik kreeg iedereen in beweging. Nu het vervolg, de uitdaging voor ons. Daar beginnen we goed geïnspireerd aan.”  

Monique van der Westerlaken, Meander Medisch Centrum

“Erik is een erg prettige, inspirerende en energievolle spreker die doormiddel van bruikbare kennis je verder kan motiveren. De kennis wordt op praktische en eenvoudige wijze toegelicht waardoor het direct bruikbaar is voor jezelf en eventueel je team en/of op het werk.”

Priscilla Schoon, Eaton Industries

“Al mijn opgedane kennis van het door jou gegeven seminar gebruik ik nu wanneer ik lesprogramma’s en trainingstrajecten schrijf voor verkopers. Dankjewel.”    

Melanie Pelupessy 

“Ik was bijzonder onder de indruk van deze inspirerende, boeiende en ook wel ontroerende middag. Naar Erik Smithuis heb ik zeer geboeid zitten luisteren en ook de tussentijdse contactmomenten met mijn naaste buren in de zaal vond ik een welkome afwisseling en een leuke manier om met andere deelnemers kennis te maken.”

seminar deelnemer

“Mochten er in de toekomst vaker dit soort seminars worden georganiseerd dan word ik graag op de hoogte gehouden. Ik heb net mijn collega al enthousiast gemaakt voor een volgende keer!”

Elma Lageveen

“Mijn complimenten voor het inspirerende boek ‘Een Reis van 800 kilometer’. Het bevat veel herkenbare en essentiële elementen die op een erg toegankelijke manier verwoord zijn. Ik zal er nog vaak aan terugdenken.”

Stef Schenkelaars

“Uitstekend verzorgd. Je voelt je welkom. Ik vind Erik een inspirerende, krachtige, getalenteerde en buitengewoon aardige man en spreker!”

seminar deelnemer

“Als je op zoek gaat naar je ware ‘ik’, naar je ziel, zijn de 10 inzichten tijdens de spirituele voettocht naar Santiago de Compostela een welkome leidraad. Dit boek laat je op een andere manier tegen dingen aankijken en laat je ontdekken wie je werkelijk bent. Het boek is voor iedereen begrijpelijk, makkelijk leesbaar en laagdrempelig. Een fijn en handig boek om nog eens na te slaan.”

boek referentie op bol.com

“Genoten van zijn humor. Erik heeft een bepaalde nuchterheid waarmee hij dingen aankaart. Maar vooral genoten van de inhoud. Het gaat over zaken die me raken. Dank je wel Erik, ga zo door!”

seminar deelnemer

“Naar aanleiding van mijn deelname aan uw seminar heb ik vandaag een presentatie gegeven over succesvol samenwerken vanuit 12 principes aan mijn collega leidinggevenden en manager. Het werd zeer positief ontvangen! Ik was zeer geïnspireerd door het seminar.”  

Hedy Gerards-Meijboom

“I am grateful for the inspiration I received through Erik’s book. Storytelling like this is a great tool that I use in my sales consulting.  I am still writing up my thoughts and actions following the inspirations from ‘The Spiritual Millionaire’.”

Martin von Wolfersdorff, Germany

“Fijne spreker die weet hoe je mensen met een goed gevoel naar huis laat gaan! Zeer leerzaam en motiverend!”

deelnemer 4YoungPeople

“Erik betrekt de zaal op een prettige manier waardoor je actief de kennis tot je kan nemen en lang geboeid bij het onderwerp kan blijven. Zeer waardevolle seminar gehad waarmee je direct aan de slag kan.”

Priscilla Schoon, Eaton Industries

Erik heeft de volgende bedrijven geïnspireerd: