Referenties

Enkele reacties op Eriks lezingen & seminars

“Het seminar over samenwerken was heel inspirerend en energie-gevend. Erik kreeg iedereen in beweging. Nu het vervolg, de uitdaging voor ons. Daar beginnen we goed geïnspireerd aan.”  

Monique van der Westerlaken, meander medisch centrum

“Al mijn opgedane kennis van het door jou gegeven seminar gebruik ik nu wanneer ik lesprogramma’s en trainingstrajecten schrijf voor verkopers. Dankjewel.”    

Melanie Pelupessy 

“Ik was bijzonder onder de indruk van deze inspirerende, boeiende en ook wel ontroerende middag. Naar Erik Smithuis heb ik zeer geboeid zitten luisteren en ook de tussentijdse contactmomenten met mijn naaste buren in de zaal vond ik een welkome afwisseling en een leuke manier om met andere deelnemers kennis te maken.”

seminar deelnemer

“Mochten er in de toekomst vaker dit soort seminars worden georganiseerd dan word ik graag op de hoogte gehouden. Ik heb net mijn collega al enthousiast gemaakt voor een volgende keer!”

Elma Lageveen

“Mijn complimenten voor het inspirerende boek ‘Een Reis van 800 kilometer’. Het bevat veel herkenbare en essentiële elementen die op een erg toegankelijke manier verwoord zijn. Ik zal er nog vaak aan terugdenken.”

Stef Schenkelaars

“Uitstekend verzorgd. Je voelt je welkom. Ik vind Erik een inspirerende, krachtige, getalenteerde en buitengewoon aardige man en spreker!”

seminar deelnemer

“Als je op zoek gaat naar je ware ‘ik’, naar je ziel, zijn de 10 inzichten tijdens de spirituele voettocht naar Santiago de Compostela een welkome leidraad. Dit boek laat je op een andere manier tegen dingen aankijken en laat je ontdekken wie je werkelijk bent. Het boek is voor iedereen begrijpelijk, makkelijk leesbaar en laagdrempelig. Een fijn en handig boek om nog eens na te slaan.”

boek referentie op bol.com

“Genoten van zijn humor. Erik heeft een bepaalde nuchterheid waarmee hij dingen aankaart. Maar vooral genoten van de inhoud. Het gaat over zaken die me raken. Dank je wel Erik, ga zo door!”

seminar deelnemer

“Naar aanleiding van mijn deelname aan uw seminar heb ik vandaag een presentatie gegeven over succesvol samenwerken vanuit 12 principes aan mijn collega leidinggevenden en manager. Het werd zeer positief ontvangen! Ik was zeer geïnspireerd door het seminar.”  

Hedy Gerards-Meijboom

“I am grateful for the inspiration I received through Erik’s book. Storytelling like this is a great tool that I use in my sales consulting.  I am still writing up my thoughts and actions following the inspirations from ‘The Spiritual Millionaire’.”

Martin von Wolfersdorff, Germany

“Fijne spreker die weet hoe je mensen met een goed gevoel naar huis laat gaan! Zeer leerzaam en motiverend!”

deelnemer 4YoungPeople

Erik heeft de volgende bedrijven geïnspireerd: