Agenda

"Erik is in staat om enorm veel positieve energie de zaal in te brengen."

 • Seminar – Succesvol Beïnvloeden

  Dit is je kans! Wil je effectief leren overtuigen en ontdekken hoe je je invloed vergroot? Wil je meer inzicht krijgen in de drijfveren van anderen én die van jezelf? Of wil je jouw persoonlijke presentatie vergroten om meer impact te maken, zowel zakelijk als privé? Kom dan naar het hoog beoordeelde seminar ‘Succesvol Beïnvloeden’ in de Eenhoorn in Amersfoort en beleef een waardevolle en inspirerende middag. Op maandag 11 maart vindt wederom het seminar plaats met toonaangevend ondernemer en spreker Erik Smithuis. Tijdens deze middag krijg je vele krachtige inzichten, bewezen instrumenten en technieken aangereikt die je zowel persoonlijk als professioneel direct in de praktijk kunt toepassen.

  > meer informatie
 • Zijn wie je werkelijk bent – Inzicht én Resultaat

  Ontdek jouw ware potentieel Ieder mens is ongelofelijk krachtig en talentvol, maar nog te vaak denken we beperkt en benutten we niet onze mogelijkheden. De essentiële vraag is of jij vindt dat je jouw potentieel voldoende vervult. Heb je wel eens het gevoel te leven met de handrem erop? Ben je eraan toe jouw dromen en verlangens te ontdekken en deze concreet vorm te geven? Of wil je simpelweg vanuit eigen kracht meer rust, balans en vreugde ervaren? Om zo te worden – of sterker nog: te zijn – wie jij werkelijk bent? Investeer dan in dit waardevolle én hoog beoordeelde programma om daadwerkelijk die volgende stap te zetten.

  > meer informatie
 • Seminar – De kracht van Persoonlijk Leiderschap

  Twee sprekers op een podium: Erik Smithuis over talenten, keuzes en toekomst & Joseph Oubelkas over vrijheid én onvoorwaardelijke liefde We beschikken allemaal over ontzettend veel talenten. De vraag is of we deze ten volle benutten. Of we de juiste richting weten te vinden en de juiste keuzes weten te maken. Persoonlijk leiderschap is de kracht in jezelf weten te vinden, ongeacht de situatie waarin je zit. Je zelfinzicht vergroten en leiding nemen, zowel persoonlijk als professioneel. Op dinsdag 14 mei delen sprekers Joseph Oubelkas en Erik Smithuis in de Eenhoorn in Amersfoort opnieuw het podium tijdens het hoog beoordeelde seminar ‘De kracht van Persoonlijk Leiderschap’. Joseph en Erik nemen je tijdens deze middag mee in hun inspirerende verhaal en leren ze hoe je jouw vermogens en potentieel nog meer benut. Je gaat naar huis met een dosis positieve energie, tal van praktische inzichten en verfrissende ideeën.

  > meer informatie
Erik boeken als spreker?
Voor vrijblijvende informatie neem contact op met Erik:
Mail: info@eriksmithuis.nl
Contactformulier: klik hier

Erik heeft de volgende bedrijven geïnspireerd: