Agenda

"Erik is in staat om enorm veel positieve energie de zaal in te brengen."

 • Joseph Oubelkas en Erik Smithuis over Persoonlijk Leiderschap - Moederdag Special!

  Persoonlijk leiderschap met Joseph Oubelkas over vrijheid én onvoorwaardelijke liefde & Erik Smithuis over talenten, keuzes en toekomst. Op 20 jarige leeftijd was Joseph Oubelkas één van de jongste IT-ingenieurs. Alles loopt succesvol tot 2004 wanneer zijn jonge leven ineens een bizarre wending krijgt. Hij krijgt het vonnis tot jaren van onterechte gevangenschap. Tijdens deze zwarte periode is hij onvoorwaardelijk gesteund door zijn brieven van zijn moeder. Van daaruit heeft hij de bestseller (20ste druk) ‘400 brieven van mijn moeder’ geschreven. Op het podium raakt, inspireert en vermaakt hij. Zijn lezingen als spreker zijn een middel om andere mensen te inspireren op hun manier het verschil te maken. Per ouder/verzorger mag één zoon of dochter gratis mee!

  > meer informatie
 • Persoonlijk Leiderschap vanuit 12 principes

  Wil jij je persoonlijke kwaliteiten ontdekken en nieuwe uitdagingen aangaan? Erik Smithuis spreekt op het Seminar ‘Persoonlijk Leiderschap vanuit 12 principes’. Het resultaat? Kracht om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Neem het roer weer in eigen handen!

  > meer informatie
 • Persoonlijk Leiderschap - vorm geven aan jouw toekomst

  Wil je graag op een positieve wijze vormgeven aan jouw toekomst? Wil jij weten hoe je daadwerkelijk het verschil kunt maken voor jezelf en anderen? Kom dan naar deze unieke en inspirerende middag op dinsdag 17 september van 13:00 - 16:30 in Amersfoort. Een middag van vier uur vol kennis, inspiratie én energie met twee topsprekers op één podium. Jaap Bressers staat samen met Erik Smithuis op het podium. Beide heren weten waar ze het over hebben en kunnen dan ook als geen ander het publiek raken en vermaken. Jaap & Erik nemen je mee in verhalen die je bijblijven en waar je ook echt mee aan de slag kunt. Een middag die je raakt, vermaakt en inspireert!

  > meer informatie
Erik boeken als spreker?
Voor vrijblijvende informatie neem contact op met de personal assistant van Erik:

Bel : 06 – 30 37 23 24 
Mail: info@eriksmithuis.nl
Contactformulier: klik hier

Erik heeft de volgende bedrijven geïnspireerd: