Agenda

"Erik is in staat om enorm veel positieve energie de zaal in te brengen."

 • Jouw beste jaar ooit - the only way is up!

  Het einde van 2019 komt alweer in zicht. Dat is altijd een cliché moment, maar ook een mooi punt om terug te kijken op het afgelopen jaar. Hoeveel van je gestelde doelen voor 2019 kun je afvinken? Wat is nog niet gelukt maar vind je wel heel belangrijk? En dan: wat worden je doelen voor 2020? Door twee talks én boulderen zet jij hierin de eerste stappen. De eerste spreker Erik Smithuis laat je nadenken over jouw prioriteiten voor volgend jaar en het zetten van de eerste stappen. Hij helpt je met een heldere visie zodat jij je richt op wat echt belangrijk voor je is. De tweede spreker van de dag is Margaretha Schokker. Zij heeft de bijzondere kwaliteit om je in contact te brengen met je intuïtie, ook wel gevoelsmatige wijsheid genoemd. Door middel van praktische oefeningen en meditatie leer jij je doelen intern te voelen. Je laat los wat je tegenhoudt op een diepe laag. Hierdoor creëer je een nieuw bewustzijn waardoor het gemakkelijker wordt om je doelen echt aan te gaan in het nieuwe jaar. Om je doelen kracht bij te zetten, word je na een heerlijke lunch fysiek uitgedaagd. Je leert letterlijk hoe jij moet klimmen om je doel te bereiken! Boulderen (ongezekerd klimmen) is uitdagend, maar als je de top bereikt voelt het goed: je hebt iets nieuws geleerd en iets nieuws bereikt. Je doelen behalen wordt zo ook een lichamelijke ervaring. En het is ook nog eens knetterleuk toch?

  > meer informatie
 • Zo krijg je (bijna) alles voor elkaar

  Met meer gemak anderen meekrijgen Ben je benieuwd hoe je jouw invloed kunt vergroten? Hoe je collega’s of klanten effectief overtuigt en meekrijgt? Wil je meer inzicht in je eigen en andermans drijfveren? Of leren hoe je jezelf meer op de kaart zet? Wegens succes herhaald! Op maandag 27 januari vindt wederom het impactvolle seminar ‘Zo krijg je (bijna) alles voor elkaar’ plaats met toonaangevend spreker en ondernemer Erik Smithuis. Tijdens dit seminar reikt Erik je diverse waardevolle instrumenten & technieken aan om zowel zakelijk als privé anderen met succes te overtuigen, inspireren en motiveren. Tijdens deze dynamische ochtend staan energie, inspiratie en plezier centraal. Ons ultieme doel? Dat jij de middag vol enthousiasme en frisse ideeën ingaat!

  > meer informatie
 • Persoonlijk Leiderschap: Grip op je leven (samen met Joseph Oubelkas)

  Stel, je wilt iets in je leven anders aanpakken, maar door tegenslagen of tijdsdruk lukt dit niet. Hoe herpak je jezelf en neem je leiding over jouw toekomst? Op maandagmiddag 16 maart laten Joseph Oubelkas en Erik Smithuis zien hoe je in elke situatie met persoonlijk leiderschap jouw doelen sneller én effectiever bereikt. Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en van daaruit leiding geven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Hoe beter je jezelf begrijpt, hoe beter je jezelf neerzet in je team, de organisatie en in de wereld. Joseph vertelt hoe hij na jarenlange, onterechte gevangenschap in Marokko zelf het heft weer in eigen handen nam. Erik deelt inzichten over talenten en het maken van moeilijke keuzes. Aan het einde van de middag ga je met tal van praktische handvatten en nieuwe ideeën naar huis.

  > meer informatie
Erik boeken als spreker?
Voor vrijblijvende informatie neem contact op met de personal assistant van Erik:

Bel : 06 – 30 37 23 24 
Mail: info@eriksmithuis.nl
Contactformulier: klik hier

Erik heeft de volgende bedrijven geïnspireerd: