Incompany

"Persoonlijke en professionele ontwikkeling bepalen je toekomst"

Ben je op zoek naar een inspirerende lezing of keynote spreker voor een bijeenkomst of evenement?

Tarieven

Inclusief telefonisch overleg, voorbereiding, reiskosten en reistijd

v.a. 1,5 uur tot max. 4 uur:

tot 200 personen                 € 2.950,- excl. btw

v.a. 200 personen                € 3.750,- excl. btw

 

Boeken

 • Een Gouden Toekomst
 • Een Reis van 800 Kilometer

0 – 50 stuks          € 10,00  per stuk

51 – 200 stuks      €  8,00   per stuk

201 – 250 stuks    €  7,50   per stuk

251 – 350 stuks    €  7,00   per stuk

(winkelwaarde 15 euro)
De genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.

"Al mijn opgedane kennis van het door jou gegeven seminar gebruik ik nu wanneer ik lesprogramma's en trainingstrajecten schrijf voor verkopers. Dankjewel."

Melanie Pelupessy 

“Erik heeft de masterclass Persoonlijke Leiderschap gegeven voor onze 50 eventmanagers. Met velen eigen voorbeelden weet hij iedereen te bereiken om vooruit te kijken en te denken in mogelijkheden. Aan de hand van zijn boek ‘de 7 sleutels tot succes’ heeft hij iedereen veel inzichten gegeven, waar nog lang over nagepraat werd. Een echte aanrader!”

Annemieke Methorst, stichting DeBroekriem

"Mijn complimenten voor het inspirerende boek 'Een Reis van 800 kilometer'. Het bevat veel herkenbare en essentiële elementen die op een erg toegankelijke manier verwoord zijn. Ik zal er nog vaak aan terugdenken." 

Stef Schenkelaars

Hier spreekt Erik de komende tijd

 • Succesvol Ondernemen

  Steeds meer mensen beginnen tegenwoordig voor zichzelf. Soms fulltime, soms naast hun vaste baan. Ben je (net) voor jezelf begonnen of wil jij kijken of ondernemerschap misschien iets voor je is? Kom dan op maandag 25 november van 19:30 - 21:30 in Utrecht luisteren naar de waardevolle tips van een ervaringsdeskundige. Erik Smithuis vertelt deze avond over de moeilijke keuzes, op je bek gaan en torenhoog pieken. Erik is het levende bewijs van succesvol ondernemerschap en wil je laten zien welke drijfveren, mindset en kwaliteiten van belang zijn voor een ondernemer. Ook krijg je inzicht waarom sommige bedrijven wel en andere niet succesvol zijn en hoe je jouw ideeën om kunt zetten naar een succes.

  > meer informatie
 • Succesvol Samenwerken vanuit persoonlijk Leiderschap

  ‘Succesvol samenwerken vanuit persoonlijk leiderschap ’ is een interactieve masterclass voor medewerkers van de Universiteit van Utrecht waarin Erik Smithuis de belangrijkste succesfactoren deelt om dit te bereiken! Hij gaat vertellen waarom persoonlijk leiderschap zo belangrijk is voor het vormen van een positieve organisatiecultuur en het vergroten van je resultaten én werkplezier.

 • Zo krijg je (bijna) alles voor elkaar

  Met meer gemak anderen meekrijgen Ben je benieuwd hoe je jouw invloed kunt vergroten? Hoe je collega’s of klanten effectief overtuigt en meekrijgt? Wil je meer inzicht in je eigen en andermans drijfveren? Of leren hoe je jezelf meer op de kaart zet? Wegens succes herhaald! Op maandag 27 januari vindt wederom het impactvolle seminar ‘Zo krijg je (bijna) alles voor elkaar’ plaats met toonaangevend spreker en ondernemer Erik Smithuis. Tijdens dit seminar reikt Erik je diverse waardevolle instrumenten & technieken aan om zowel zakelijk als privé anderen met succes te overtuigen, inspireren en motiveren. Tijdens deze dynamische ochtend staan energie, inspiratie en plezier centraal. Ons ultieme doel? Dat jij de middag vol enthousiasme en frisse ideeën ingaat!

  > meer informatie
Erik boeken als spreker?
Voor vrijblijvende informatie neem contact op met de personal assistant van Erik:

Bel: 06-30 37 23 24
Mail: info@eriksmithuis.nl
Contactformulier: klik hier

Erik heeft de volgende bedrijven geïnspireerd: